Уебсайтът

Този уебсайт съдържа информация относно компанията Апекс Медика ООД, описание и каталог с големия асортимент от продукти, с които компанията търгува. Тук ще намерите пълната гама от шевния материал на SMI, шевния материал на Medipac и хирургическите инструменти на BMT. Ако не успявате да откриете в нашия уебсайт продука, от който се нуждаете, моля не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Апекс Медика ООД представя на Вашето внимание хирургически конци и инструменти от най-високо качество. Всички използвани материали и изработени продукти са подложени на висок контрол от специален екип начело с индустриален фармацевт. По този начин качеството и безопасността на хирургическите конци са осигурени.
Могат да бъдат предоставени специални размери конци, според изискванията на клиента. Апекс Медика се стреми постоянно да увеличава продуктовото си разнообразие, което се базира на пазарното развитие и нуждите на клиента. Фирмата предлага всички размери от UPS 12/0 до UPS 6, което позволява на хирурзи от всяка специалност да оперират, включително кардиология, микрохирургия и офтамология.

Апекс Медика ООД търгува с хирургически инструменти от най-висок клас стомана (AISI1 421, 440, 440C2), която представлява възможно най-качествената хирургическа стомана. Хирургическите инструменти, които предлагаме, са с отличителна гаранция от 5 години за производствени дефекти. Компанията ни се гради от отлично обслужване и продукти от най-високо качество.